Reacties

Reacties van onze gasten

In onze appartementen ligt een gastenboek waarin onze bezoekers, als ze dat willen, iets kunnen schrijven. Fragmenten uit de talloze reacties in dit gastenboek hebben we hieronder voor u opgetekend.

Lees ook onze beoordelingen op Zoover!

Lieve Els en Ed,

Een boek vol complimentjes! Toch zeker een bewijs, ook voor jullie zelf, dat jullie het goed doen! Ook wij voegen graag onze complimenten toe. Voor de gastvrije ontvangst met een glaasje, voor het complete, schone appartement (Studio), voor het leuke contact en de tips. We zijn blij dat we uit het woud van aanbod aan appartementen en huisjes juist die van jullie uitgekozen hebben. Dank jullie wel!

Janus en Anneke Smits, Colijnsplaat - September 2018 - Appartement Studio

Ed en Els, bij toeval via internet jullie gites ontdekt. Wat een geweldige en verrassende vondst! Tesamen met het geweldige mooie weer hebben we zéér genoten van de Studio, de geweldige omgeving en jullie gastvrijheid. Naast al het moois kwam op vrijdagmiddag ook nog de kudde schapen ons uitzicht verfraaien. Eén week is te kort, dus we komen zeker (en langer) terug.

Hartelijke groeten,

Marinus, Anne en Noah, het kooikertje.

Marinus en Anne - September 2018 - Appartement Studio

Lieve Ed en Els, we hebben een superweek gehad! Bedankt en tot ziens.

Groeten van Henk, Josephine en Michou

Henk en Josephine Krijnen, Tilburg - September 2018 - Appartement Nord

Lieve Ed en Els,

Ik ben weer verliefd geworden op deze prachtige streek en jullie heerlijke huis en tuin. Rust, ruimte en relaxen. Dit keer gaat het geen tien jaar duren voor je me hier terugziet. Jullie zijn geweldige mensen en zeer gastvrij; top!

Liefs, Nellie

Lieve Ed en Els, heerlijke week genoten in La Douce Drôme. De rust, stilte, de indrukwekkende cols, de Drôme die haast helemaal drooggevallen is met enkele verweesde kano's aan haat oever: dit alles was puur zen!!

Het Frankrijkgevoel heb ik weer helemaal terug, niet in het minst door jullie hartelijke gastvrijheid. Un grands merci. Bises, Mieke Elfers

Nellie Acda en Mieke Elfers, Rosmalen - September 2018 - Appartement Nord

Geert en ik werden werden ontvangen door Ed en Els en we voelden ons meteen welkom vanwege hun gastvrijheid en sympathie. Beiden hebben we net zoals alle voorgangers in dit gastenboek genoten van de rust, de natuur, de autoritjes naar verschillende plaatsjes en bezienswaardigheden: lavendeloptie gehaald in Chamaloc, gegeten in restaurant Le Caveau in Châtillon, we zagen een gier nabij Chamaloc, vlindertuin bij Die, kaas gehaald bij de schapenleer hier vlakbij, appeltjes uit de tuin geraapt. We huurden de Etage, lekker ruim en licht. Heerlijk bijgeslapen en drie dikke boeken gelezen. Ed en Els bedankt! Liefs, Geert en Eveline Helder

Geert en Eveline Helder, Wervershoof - Augustus 2018 - Appartement Etage

Beste Els en Ed,

Wat een mooie plek! Toen we hier aankwamen werden we lief ontvangen door gastvrije mensen. Dat waren jullie, Els en Ed. Een schitterend domein en wat een uitzicht! We hebben leuke uitstapjes en mooie foto's kunnen maken van de schitterende omgeving. We gaan dit zeker niet vergeten en zullen dan ook misschien terugkomen. Bedankt voor alles en een goede gezondheid en geluk voor de toekomst. Marijke, Leon, Henriette en Henri

Marijke, Leon, Henriette en Henri, Beuningen - Augustus 2018 - Appartement Nord

Beste Ed en Els,

We hebben afgelopen twee weken genoten van jullie schitterende stek! Wat een rust en ruimte straalt jullie accommodatie en omgeving uit. We hebben leuke uitstapjes gemaakt in natuur en cultuur. Jullie gastvrijheid en enthousiasme hebben we enorm gewaardeerd. Hartelijk dank voor alles! Peter, Josephine, David en Ezra, Christiaan, Rianne, Ellis en Christian.

 

Families Raatgever en Van As, Scherpenzeel - Augustus 2018 - Appartement Etage

Lieve Ed en Els,

Wat een heerlijke plek! Fijn dat we twee weken lang hebben mogen genieten van deze rustgevende omgeving met zijn mooie natuur en lieflijke dorpjes en niet te vergeten van jullie gastvrijheid. ook de meiden hebben het prima naar hun zin gehad! We komen zeker nog een keer terug, want we hebben nog lang niet alles gezien (...) Liefs, Sandra, Oswin, Lisa, Manon en Daphne.

Familie Ortega, Nootdorp - Augustus 2018 - Appartement Etage

DANK JE WEL!!! Els en Ed, voor het delen van jullie paradijsje. Ruimte, rust, iedere dag weer andere kleuren, luchten, horizonten, heerlijk. De Drôme net weer op een andere manier beleefd. Het was fijn !! Alle goeds voor jullie op dit prachtige plekje en wellicht....Dank!! en zonnige, warme groeten. Rosa, Nathan, Wietse, Roeland en Jeannette.

Familie Hofstee, Groningen - Augustus 2018 - Appartement Nord

Leve de zomer bij Ed en Els. Uitblinkers in hartelijkheid, gastvrijheid, geven van toeristische tips, piscine-management, Drôme-kunde. Dank daarvoor.

Tip van Jaap: gieren van Rémuzat. Bij St May bordjes van Vautures volgen.

Veel liefs, Jaap en Inge

Jaap en Inge, Lelystad - Augustus 2018 - Appartement Studio

Lieve Ed en lieve Els,

We hebben erg genoten van het huisje en de gastvrijheid. Met veel zorgvuldigheid en aandacht. Het creëren van een thuisbeleving is prima gelukt.

Ik kom graag nog een keer terug.

Lieve groet, Wilmie, Sem en Jesse, Marcel

Familie Colbers, Grubbenvorst - Juli/Augustus 2018 - Appartement Etage

Beste Ed en Els,

Zo fijn dat jullie deze prachtige open plek temidden van een geweldig landschap (waar elke dag opnieuw weer wat anders moois te ontdekken valt) willen delen met anderen. Wij zijn hier volledig tot rust gekomen en onze kindjes - Rosane (6) en Anelie (3)- hebben heerlijk genoten van het zwembad en 's avonds ook stiekem van spurten door de sproeiers. Dank jullie wel voor de wrede gastvrijheid. We wensen jullie nog vele mooie jaren in dit stukje paradijs. 

Filip, Patricia, Rosane en Anelie

Familie Van den Wyngaert, Mechelen (B) - Juli/Augustus 2018 - Appartement Nord

Beste Ed en Els,

We hebben genoten van onze week in jullie appartement. Na een heel druk jaar was het fijn te komen in een omgeving waar rust en ruimte in overvloed aanwezig zijn. Het zwembad en terras aan de woonkamer hebben we veel gebruikt. (...) dank je wel voor jullie gastvrije ontvangst. Familie Bosman, Nieuwegein

Familie Bosman, Nieuwegein - Juli 2018 - Appartement Etage

Beste Els en Ed,

We hebben hier alles gevonden waar we naar op zoek waren: natuur, rust, vrijheid, prachtige uitzichten en lekker de mogelijkheid met de kinderen en hond buiten te kunnen leven. En dat op een klein uurtje rijden van de prachtige, machtige kliffen van de Vercors. Hartelijk bedankt voor jullie gastvrijheid en wellicht tot een volgende keer!!

Groetjes, Ries, Dionne, Femme, Noeke en Izzy.

Familie Van Ool, Uden - Juli 2018 - Appartement Nord

Lieve Ed en Els,

Papa en Mier zijn hier al vaak geweest en ze waren altijd heel enthousiast. Voor mij was het hier de eerste keer, maar hopelijk niet de laatste. Ik heb het hier zo naar mijn zin gehad! Jullie waren heel erg lief en gastvrij! Bedankt voor de leuke tijd hier! Ik hoop dat jullie nog lang van deze prachtige plek zullen genieten! XXX Sterre.

Het was wederom fantastisch! Heel fijn om jullie weer te zien en we hebben weer enorm genoten! Liefs en tot... Bodine, Bart en Mier.

Bart en Sterre, Miranda en Bodine, Raamsdonksveer - Juli 2018 - Appartement Studio

Lieve Els en Ed,

Voor de vijfde keer! Het voelde bijna als thuiskomen op vakantie. Deze week hebben we vooral genoten van het mooie domein! Gezwommen, spelletjes gespeeld, lekker gegeten. En toch...Gorges des Gats eindelijk gevonden! Ook Bruce, onze hond vond het geweldig! Wie weet komen we nog wel een zesde keer! veel liefs, Ann, Bart, Lies, Michiel, pootje van Bruce.

Familie Van Geirt, Oud-Turmhout (B) - Juli 2018 - Appartement Nord

Els en Ed,

Toen we hier toekwamen stonden we wel even stil, hoe mooi, hoe rustig en hoe prachtig de omgeving is! En jullie huis, tuin! We hebben ook genoten van het appartement boven. Jullie gastvrijheid hebben we ook erg geapprecieerd. (...) Van enkele jaren Frankrijk niet meer gezien te hebben, hebben we het nu weer opnieuw ontdekt in deze prachtige vallei, de mooie bergen, de idyllische dorpjes. Frankrijk is en blijft mooi en zeker een aanrader om bij jullie langs te komen! Jullie doen dit goed! Liefs, Kathy, Pedro, Flor, Tuur, Vic.

Familie Jacques, De Klijte (B) - Juli 2018 - Appartement Etage

Beste Els en Ed,

Het was een waar genoegen, de week in jullie appartement op het westen! We hebben zelden een vakantieplek met een mooier uitzicht gehad. En het weer!! We hebben de binnenruimte amper hoeven gebruiken. Alleen de halve finales van het WK Voetbal moeten natuurlijk binnen op de bank worden bekeken. We hebben dankbaar gebruik gemaakt van jullie 'uitjes-tips'. Het is mooi hier! We wensen jullie nog veel goede jaren op deze mooie plek. Een hartelijke groet van Jan-Willem en Irene Kooiman.

Jan-Willem en Irene Kooiman, Ede - Juli 2018 - Appartement Studio

Beste Els en Ed,

Wat een heerlijk oord! De immense tuin met rondom het prachtige uitzicht en de koele, ruime behuizing. (...) Met alle informatie vooraf hadden we grote verwachtingen. Die hebben jullie ruimschoots overtroffen! Dank voor jullie ongedwongen gastvrijheid. We zijn op veel plaatsen geweest in het verleden, maar nog nooit zo'n plek waar alles samenvalt. Natuur, rust, ruimte, stad in de buurt, wifi, een inrichting waar op de details is gelet. Veel dank, hartelijke groeten, Joke en Bart.

Bart en Joke Sikkema, Lunteren - Juni 2018 - Appartement Nord

Beste Els en Ed,

We hebben ontzettend genoten van ons verblijf hier. Van jullie prachtige huis en tuin en de mooie omgeving. We hebben ook genoten van jullie gastvrijheid (Top!) We gaan met mooie herinneringen weer naar huis. Dank jullie wel en misschien tot ziens!! Henk en Ada.

Henk en Ada Mink, Hillegom - Juni 2018 - Appartement Studio

Lieve Ed en Els,

We kwamen naar jullie gite voor de rust, ruimte en natuur en hebben daar volop van kunnen genieten. Het was goed vertoeven in jullie comfortabele, koele gite met prachtig uitzicht (...) Elke dag buiten ontbijten en genieten. Hartelijk bedankt voor jullie enorme gastvrijheid, behulpzaamheid en tips voor omgeving en restaurants, en stellen jullie betrokkenheid erg op prijs (....) Frans, Els en Plato

Frans en Els Hagenaars, Heythuysen - Juni 2018 - Appartement Nord

Een prachtige streek, een prachtig huis. Hier is het goed toeven. Jullie hebben het goed voor elkaar! We hebben genoten, ook van jullie gastvrijheid. Dirk

Lieve Ed en Els,

Samen met de broers en zusje Van den Ende een week bijkomen, praten, genieten, scrabbelen, rummicub, lekker en drinken bij jullie op deze prachtige plek. De bijen hielden ons gezelschap. Het leven hier voelt soms als een echte snoepjeswinkel. Liefs, Monique en veel dankjewels.

Lieve Els en Ed,

(...) Ik beleef hier een heel bijzondere week met twee van mijn broers en Monique.(...) Het is leuk, fijn en heel gezellig. de natuur is hier prachtig. We hebben mooie wandelingen gemaakt, leuke plaatsjes gezien en op mooie plekjes gezeten. Bedankt voor jullie grote gastvrijheid! Liefs, Korrie

Familie Van den Ende, Maastricht - Juni 2018 - Appartement Etage

(...) Na een erg hartelijk welkom hebben we ons geïnstalleerd in appartement Nord. We zijn 3 weken gebleven en hebben schitterende tochten door de omgeving gemaakt, onder andere: Cirque d'Archiane, Vallon de Combeau, Foret de Saou etc. etc. Vele cols hebben we gereden en genoten van het prachtige landschap. Het weer is niet geweldig geweest, maar tot halverwege de middag vaak prima voor een uitstapje. (...) Kortom: we hebben het heerlijk gehad en voelden ons door jullie erg welkom en ook het appartement was van alle gemakken voorzien (...) Hartelijke groeten, Hans, Marianne en Chica.

NB Heerlijk gegeten in L'Aubergerie in Barnave en in Le Caveau.

Hans en Marianne De Leeuw-Wortel, Apeldoorn - Juni 2018 - Appartement Nord

Lieve Ed en Els,

Wat was het weer heerlijk! Genoten van de omgeving, lekker geluierd, gelezen, gekletst. Het verveelt hier nooit. Inmiddels de vijfde keer dat ik bij jullie was en zeker niet de laatste keer. Jullie zijn zo'n lieve, attente mensen, het is een cadeautje om bij jullie te gast te zijn. Heel veel liefs en tot de volgende keer, Guusje.

Ha! Voor mij was het de eerste keer bij jullie...maar genoten heb ik. heerlijke plek, prachtig appartement, en jullie maken dat je je als 'nieuweling' heel welkom voelt. Dank voor alles en wie weet à bientôt. Lucie

Guusje en Lucie van Gastel, Moergestel - Juni 2018 - Appartement Nord

Lieve Ed en Els,

Wat een paradijs hebben jullie er van gemaakt!! heerlijk en prachtig. Het is genieten hier, Carla

Lieve Ed en Els,

Wat was het weer heerlijk om hier te zijn. Ik heb genoten van de omgeving, al het groen, de rust, de vrijheid en van jullie. Ik kom zeker weer terug (...) Heel veel liefs, Marie-Thérèse

Marie-Thérèse Scheffers en Carla, Vinkel - Mei 2018 - Appartement Nord

Lieve Ed en Els,

Voor de tweede keer in de Meivakantie bij jullie op Le Mas de Saint-Ferréol. We hebben het weer heerlijk gehad! Heel ander weer dan vorig jaar, van 25 graden tot sneeuw in de Vallon de Combeau. Prachtig om zo de veelzijdigheid van deze streek mee te krijgen. En jullie zijn een fantastische gastheer en gastvrouw om je verhaal mee te delen! Vol tips, aandacht, gezelligheid an aandacht voor jullie gaste. Enorm bedankt!!

Lieve groet, Arjan en Gerdien, Rosalie(4), Tirza (2,5)

Familie de Nooijer, Amersfoort - Mei 2018 - Appartement Nord

Lieve Ed en Els,

Het was weer fantastisch om hier te verblijven. Het weer zat de afgelopen week niet mee (mist, sneeuw, hagel, regen, kou en zon) maar elke dag genoten van de schitterende omgeving en jullie gastvrijheid! We komen graag voor een derde keer terug.

Veel liefs, Harrie, Cobie, Luc, Bonita, Mahlet

Familie Meek, Roden - Mei 2018 - Appartement Nord

Vragen? Neem gerust contact met ons op

bel +33 475 212849 stuur een email