Reacties

Reacties van onze gasten

In onze appartementen ligt een gastenboek waarin onze bezoekers, als ze dat willen, iets kunnen schrijven. Fragmenten uit de talloze reacties in dit gastenboek hebben we hieronder voor u opgetekend.

Lees ook onze beoordelingen op Zoover!

Lieve Els en Ed

(...) We hebben van de keuze om naar jullie in de Drôme te gaan geen moment spijt gehad. (...) We hebben hier geweldige dagen gehad, superveel gefietst waarbij de tocht van vandaag naar de Col de Grimone de allermooiste was. Maar ook de andere fietstochten waren bijzonder mooi. (...) Aangezien we nog lang niet alles gezien en gedaan hebben komen we graag weer terug. ook leuk om het hier te zien in een ander seizoen. Hartelijk dank voor de fijne tijd hier. Liefs, Herman en Wilma en een poot van Yenthe en Samba.

Wilma en Herman, Rosmalen - Oktober 2017 - Appartement Studio

Beste Els en Ed,

(...) Via internet uitgekomen bij 'Mas de Saint-Ferréol'. We hebben geen seconde spijt gehad van deze keuze. De gastvrijheid, het grote appartement 'Nord', de geweldige tuin en 'de sportfaciliteiten', kwamen overeen met de reviews die we over de 'Mas' hadden gelezen. En dan de eerste avond, na de ondergang van de zon via de Glandasse, een prachtige sterrenhemel die je in Nederland nooit ziet. (...) En... al weer veel nieuwe plekjes in de Drôme en de Vercors ontdekt, met als hoogtepunt de 'Vallon de Combeau'. We hebben tien dagen geleefd als God in Frankrijk, iets dat Els en Ed nu al een aantal jaren doen. (Jaloers?... een beetje wel) Jullie en de locatie zijn in onze harten opgenomen!. Corrie en Fer, Alieke en Dennis.

Familie Odekerken, Nederweert - September 2017 - Appartement Nord

Dit is het paradijs! We hebben 14 dagen naar hetzelfde uitzicht gekeken, maar we hebben ons geen moment verveeld. Wat een rust en stilte. (...) We komen zeker nog een keer terug en dat zegt genoeg, want dat doen we eigenlijk nooit!!!

René van Gulick en Elly Claasen, Alkmaar - September 2017 - Appartement Studio

Lieve Els en Ed,

De prachtige tekeningen van Eva en Anne zeggen al genoeg en de glimlach van Roos hebben jullie deze week vast vaak genoeg gezien. We hebben weer heerlijk genoten: huis, tuin, uitzicht, borrels, gezelligheid, wandelingen, Die, klimbos, Claps, zwembad, noten, gitaar, Smullers, zon, elkaar, familie, barbecue, de boom, kortom de Drôme! Dit was ons vijfde jaar, ons eerste lustrum. Hopelijk kunnen we een tweede volmaken !!! Bedankt weer voor alles. Veel liefs en een knuffel van Jan, Eva, Anne, Roos en Hester.

Familie van Sambeek, Oisterwijk - Augustus 2017 - Appartement Nord

Beste Ed en Els,

Wat hebben we hier enorm genoten van ons verblijf in de Studio van Le Mas de Saint-Ferréol! De idyllische omgeving waarin van alles te beleven is: marktjes in Châtillon en Die, rijdend door de Gorges des Gats, badderend in de Bez of jullie ruime zwembad, Vallée de la Roanne, Coen op zijn racefiets de diverse cols trotserend, ontbijten in de zon met verse croissants en stokbrood, genietend van de ontkende insecten en vogels plus fantastisch uitzicht op de omringende bergen. Helaas gaan twee weken snel voorbij. We hopen in de toekomst nog eens terug te keren. We wensen jullie nog een mooie tijd hier in Frankrijk en danken jullie hartelijk voor jullie gastvrijheid. Groeten van Sandra en Coenraad.

Sandra en Coenraad Hamstra, Harderwijk - Augustus 2017 - Appartement Studio

Beste Els en Ed,

...Wat een uitzicht vanaf het terras, wat een geweldig begin van de dag om hier met z'n zevenen te ontbijten met vers stokbrood. We hebben zoveel mooie plekken bezocht....Col de Rousset, Pontaix, Cirque d'Archiane, feest in Châtillon. grotten van Choranche, gieren op de Rocher du Caire bij Rémuzat en de adembenemend mooie Vallon de Combeau. Het is hier een omgeving waar zo ontzettend veel te zien en te genieten is dat we zeker zullen terugkomen....Het waren twee topweken waar we nog heel lang van zullen nagenieten. Els en Ed, bedankt voor jullie gastvrije ontvangst en de gezellige afscheidsborrel. Liefs, Leo, Ada, Natasja, Stephen, Steffen, Ashley, Wesley en de honden Dexter en Boris.

Familie Korstanje, Rhoon - Augustus 2017 - Appartement Etage

Beste Eden Els,

We hebben een heerlijke week gehad in appartement Nord. Het was fijn koel aan deze kant van het huis. Verder heeft vooral de rust, de ruimte en de privacy in de grote tuin ons heel goed gedaan. En wat een prachtige uitzichten aan alle kanten op de omliggende bergen! Voor Fabienne (10) en Simon (9) waren het zwembad, de trampoline, de pingpongcompetitie en het meeverzorgen van Lune, het konijn van de buren erg leuk. Verder lof voor de persoonlijke ontvangst en behulpzaamheid! We waren graag nog een week langer gebleven en onthouden Le Mas de Saint-Ferréol zeker voor een volgende keer. Hartelijke groet, Vincent.Laura, Fabienne en Simon.

Familie Zevenhuizen, Arnhem - Augustus 2017 - Appartement Nord

De rust, de lucht, dat zicht, dat licht!

Gastvrij en klantgericht

Wat een plek, maar vooral: dat licht!

 

Ed en Els,

We hebben genoten van jullie gastvrijheid, fijne gesprekken en goede tips. Verder hebben we in deze ene week veel gezien, maar het was simpelweg te kort... We komen graag nog een keer terug; dan genieten we vooral verder van al het moois uit deze prachtige omgeving. Enorm bedankt dat we in jullie riante Studio mochten verblijven. Groetjes, Jaap en Inge

Jaap en Inge, Lelystad - Augustus 2017 - Appartement Studio

Lieve ed en Els,

We hebben het heerlijk naar ons zin gehad. Genoten van de mooie omgeving en van jullie gezelschap. Bedankt ook voor de goede tips, van wat hier allemaal te zien en te doen is. Tot de volgende keer! Liefs van Renée en Zweitse, Rozan en Yuri.

Familie Landsheer, Rosmalen - Augustus 2017 - Appartement Etage

Et encore, il était formidable! 

Bisous, Joep en Marie-José

Joep en Marie-José Gubbens, Rosmalen - Juli 2017 - Appartement Studio

Lieve Ed en Els,

(.....) Wat een geweldig mooie plek is dit, zeg! Midden in de natuur en toch alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Een prachtig huis met mooie appartementen. De stenen tafel met stoeltjes onder de boom waar je heerlijk kunt borrelen in de schaduw. Het overgroeide grindpad langs de schuur vind ik helemaal mooi. De grote tuin met de verschillende fruitbomen en mooie bloemen. Maar ook met de trampoline, tafeltennistafel, jeu de boulesbaan en een heerlijk zwembad. We zijn niet superactief geweest, maar we zijn wel lekker tot rust gekomen hier. (...) We willen jullie heel erg bedanken voor jullie gastvrijheid, tips en gezelligheid en we vonden het superleuk om hier geweest te zijn. Au revoir. Groetjes van de Wientjes.

Familie Wientjes, Empel - Juli 2017 - Appartement Etage

Lieve Els en Ed,

De vierde zomer op rij dat we genieten van jullie gastvrijheid, de mooie omgeving en de rust. Ook nu hebben we weer nieuwe mooie plekjes ontdekt. En hopelijk ontdekken we er volgend jaar nog enkele. Ook de kinderen (toch al bijna 17 en 19) komen nog steeds graag naar hier. We hebben samen gewandeld, gezwommen, stadjes bezocht, spelletjes gespeeld, .....kortom, weeral een geslaagde vakantie!! Ann, Bart, Michiel en Lies

Familie van Geirt, Oud-Turnhout (B) - Juli 2017 - Appartement Nord

Lieve Ed en Els,

Via internet kozen we jullie huis: het zag er warm uit: een thuis. Toen kregen we jullie fantastische brochure en waren de verwachtingen hooggespannen. En hoe geweldig waren onze 14 dagen hier: de Roanne, La Chute de la Druïse, Châtillon met de pittoreske cabanons en geweldig lekkere flutes, de (bijna) nabijheid van de Mont Ventoux... kortom: als je met je gezin rustig kan genieten van zon, water en een vers stokbrood, dan kan je alleen maar besluiten: het leven is goed in la Douce France. Bedankt voor de gastvrijheid en voor de mooie herinneringen. 

Een aanrader!

Familie Corijn

Familie Corijn, Wijnegem (B) - Juli 2017 - Appartement Nord

(...) Toen we deze accommodatie boekten gingen we op ons gevoel en zijn duidelijk geleid in alles. We gingen in de stroom mee en lieten ons van dag tot dag en uur tot uur verrassen door wat zich aandiende, op onze weg kwam. Alles viel steeds perfect op zijn plaats, het had niet beter kunnen zijn gezien de bijzondere ervaringen die we hier hebben gehad in de natuur, het landschap en het Frans eigene maar vooral de bijzondere ontmoetingen met mensen. Zo ook met Els en Ed die ons tegen een redelijke vergoeding voorzien hebben van een zeer aangenaam en bijzonder goed uitgerust en welgelegen onderkomen. daar bovenop hebben ze ook verder uitgeblonken in goed gastheerschap door ons met raad en daad terzijde te staan en ons naar de mooiste plekjes in de omgeving te leiden die we anders ongetwijfeld hadden gemist...Maar bovenal is het de liefde die er van hen uitgaat, we hebben in beiden een waarachtig en liefdevol mens ontmoet. Chapeau voor Ed en Els!!!

Bernadette en Henk.

Bernadette en Henk, Assen - Juli 2017 - Appartement Studio

Begin van het jaar vroegen Ina en Wim ons of we zin hadden om mee te gaan naar de Drôme. Niet wetend wat ons te wachten stond hebben we ja gezegd. Op 24 juli kwamen we aan op Le Mas de Saint-Ferréol en vielen van de ene verbazing in de andere.

Ten eerste het welkom van Els en Ed, hartverwarmend zo vriendelijk!! Daarna de bezichtiging van ons verblijf, werkelijk fantastisch. Zo mooi en compleet, maar vooral de koelte van de woning. Buiten 38 graden, binnen een aangename temperatuur. Toen de tuin met het zwembad en de plakjes waar geluierd kon worden-rustgevend! De dagen erna de Drôme verkennen. Zo'n mooi gebied. Na elke bocht klonk het oh en ah. Elk dorpje een verrassing. Kortom ons verblijf hier, de hartelijkheid van Els en Ed, de tijdelijke woning: in één woord GEWELDIG!!

Het is zeker een plek om terug te komen en het aan te bevelen bij vrienden en kennissen.

Lieve groeten, Jeanne en Kees van Zwol

Jeanne en Kees van Zwol, Zuid Beijerland - Juni 2017 - Appartement Nord

Els en Ed,

Wij zijn nu drie jaar verder en nog steeds geldt wat we in juni 2014 ook schreven en wat door het hele boek staat! Jullie mogen wonen in een schitterend deel van Frankrijk en bieden ons de gelegenheid om daarvan mee te genieten. Dank jullie wel!

Maak het goed op jullie landgoed!

Veel liefs, Freek en Trudi

Freek en Trudi Zuidmeer, Ellemeet - Juni 2017 - Appartement Studio

Beste Ed en Els,

bedankt voor jullie gastvrije ontvangst in Le Mas de Saint-Ferréol. Wat een prachtige plek, een heerlijk koel huis, een schitterende tuin en stralend weer. We hebben genoten van alle dagen. Wat is het heerlijk om op zoveel plekjes te kunnen ontbijten, lunchen, barbecuen, borrelen en spelen. Jullie boekje, vooraf gestuurd, hielp enorm om in de vakantiestemming te komen en alle tips zijn inderdaad de moeite waard. De meeste hebben we af kunnen vinken.

Arjan en Gerdien, Rosalie en Tirza

Familie de Nooijer, Amersfoort - Mei 2017 - Appartement Nord

Lieve Els en Ed,

Ook wij waren hier eerder, zie 4 september 2015, en net als veel anderen ervoeren wij het als thuiskomen.

Wij komen zelden of nooit ergens twee keer, dit zegt genoeg denk ik. We komen hier zeker terug!!

Het is hier (bijna) het Paradijs! Reuze bedankt!

Ineke Blom en Marco Siezenga.

Ineke Blom en Marco Siezenga, Heemstede - Mei 2017 - Appartement Nord

Vragen? Neem gerust contact met ons op

bel +33 475 212849 stuur een email